logo

Finansieringspartner


 • Totalia Finans I/S kan blive din professionelle finansieringspartner, hvis din virksomhed vil supplere sine serviceydelser og varer med attraktive finansieringstilbud til kunderne.  Vi samarbejder gerne med såvel virksomheder og butikker som sælger varige forbrugsgoder som med konsulent- og rådgivningsfirmaer, som formidler låneomlægninger og anden finansiering.

  Afgørende for os er, at vi kan opbygge et samarbejdsforhold om en finansieringsmodel for jeres kunder, som er attraktiv for såvel jeres kunder som for jeres afsætning af produkter og ydelser.

  Vor forretningsgang bygger på, at I som virksomhed udpeger en kontaktperson, som bliver ansvarlig for, at nødvendige dokumenter og dokumentation fra låneansøgere følger låneforespørgslen. Under forudsætning af, at nødvendigt materiale følger låneansøgningen, har vi mulighed for at tilbyde en meget hurtig respons for finansieringsforespørgsler.

  Vi tilstræber, at al kommunikation foregår elektronisk, men I får samtidigt et hotline telefonnummer til os, hvor I kan få svar på praktiske spørgsmål, der måtte opstå undervejs.

  Såfremt I ønsker at høre mere om mulighederne for et samarbejde, så send venligst en kort beskrivelse af jeres behov, ønsker og forventninger til os pr. e-mail til medindehaver Erik Andersen på post@totalia.dkVi modtager helst alle henvendelser på e-mail:

 • post@totalia.dk


 • Har du ikke mulighed for at maile, kan du skrive til os.

  Totalia Finans I/S
  Toftevej 38
  9440 Aabybro